Over Ravam-Tools B.V.

Ravam-Tools B.V. is per 1 januari 2017 importeur van de gerenommeerde merk: RP-Tools en ook importeur van merken: Paoli en Elektron. voor meer info zie de website van Ravam-Tools B.V. www.ravamtools.nl 

In juni 2009 is het bedrijf opgericht door Jaap Bos en Willem van Wijk. Zij kregen de mogelijkheid om het importeurschap van Paoli over te nemen van Ravam. Dit maakt Ravam-Tools de enige importeur van Paoli in de Benelux.

De missie van Ravam-Tools is een reeds gerenommeerd bedrijf stabiel in de markt te houden en uit te breiden. Hierbij staan  service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Ravam-Tools is niet alleen importeur van Paoli maar ook importeur van Elektron accu service equipement. Daarnaast is Ravam-Tools dealer van: Sonic handgereedschappen en opbergsystemen, Ravaglioli banden de- en monteer, Ravaglioli balanceer apparatuur, Ravaglioli hefbruggen, Amco en Creemers compressoren, Sicomat leidingsystemen, Prevost en Oetiker veiligheidskoppelingen, Samoa olie en vetpompen.

Tevens heeft Ravam-Tools inmiddels een uniek reparatiecentrum waardoor relaties geen stilstand hebben door defecte apparatuur.

Tot slot kan Ravam-Tools complete werkplaatsinrichtingen verzorgen, een jarenlange ervaring hierin en samenwerking met goede toeleveranciers is hiervoor een waarborg voor hoogwaardige installaties.

We zijn open

Maandag

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag

09:00 - 17:00 uur

Woensdag

09:00 - 17:00 uur

Donderdag

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag

09:00 - 13:00 uur op afspraak

Zondag

Gesloten